​​Blijf niet langer met een burn-out zitten

​Wij helpen jou snel en effectief


​Deze week kun je alweer positiviteit voelen

​​​​Brainjockey PEP – (Positieve Emoties Programma) is erop gericht om je voorgoed te laten herstellen van een burn-out. Hieronder zie je hoe wij dat doen:

​Geen wachtlijst

​Je kunt meteen beginnen. Wij kennen geen wachtlijsten voor mensen met een burn-out. Wanneer je contact met ons opneemt plannen we meteen een afspraak voor je in.

​Zelfcontrole

​​Spoedig herstel van jouw zelfcontrole staat bij ons voorop. Met ons positiviteitsprogramma gaan wij eerst naar de oorzaak van jouw burn-out. Die kan soms anders zijn dan je nu voelt. Vanuit daar kun je sneller met je herstel beginnen. Daardoor neemt jouw zelfcontrole snel weer toe.

​Structuur

​Wij brengen op een prettige manier structuur aan in het herstelproces. Daardoor krijg je weer houvast en blijf je vooruit gaan . Wij helpen jou om gestructureerd veranderingen door te voeren waarmee je de controle behoudt. Op die manier komt er geen volgende burn-out meer.

​Effectief

​​Onze coaches zijn opgeleid in de gelukswetenschappen, psychologie, positieve emoties en voedingsleer. Hiermee kunnen wij vanuit elke invalshoek een burn-out op een effectieve manier behandelen. Niet elke burn-out is hetzelfde namelijk.

​On- en offline

​Onze coaching vindt deels online plaats en deels op onze praktijk in Eindhoven. Zo kunnen wij jou altijd optimaal persoonlijk ondersteunen, en jij hoeft niet vaak op en neer te reizen. Maar wil je meer ondersteuning bij ons op de praktijk, dan ​kan dat natuurlijk ook.

​Gratis

​​Het eerste intake- en kennismakingsgesprek is gratis. Je wordt tot niets verplicht. Daarbij ondersteunen wij jou ook nog om de kosten van de volgende behandelingen te kunnen declareren.

​Positiviteit is er ook voor jou

​krijg weer zelfcontrole en plezier terug in je leven


​Brainjockey PEP helpt jou daarbij

​Loes

​Communicatiemedewerker - Utrecht

​"Mijn valkuil was geen nee kunnen zeggen. Met Brainjockey PEP leerde ik te zien waar dat vandaan kwam. ​Nadat wij gestart waren begon ik mij al snel positiever te voelen. Mijn zelfvertrouwen nam toe en nu zeg ik ja en nee wanneer dat moet. Soms heb ik heus nog wel eens een moeilijke dag en die weet ik dan zelf positief te maken. Dat versterkt mijn zelfvertrouwen nog meer"

​Bram

​Ondernemer - Breda

​"Toen mijn bedrijf groeide, groeide ook mijn problemen. Ik raakte verstrikt in 'meer, meer, meer'. en verloor de regie. Alles begon eronder te lijden, mijn gezin, vrije tijd en ook mijn slaap. De behandelingen met positiviteit opende mijn ogen in mijn drukke wereldje waar ik elke dag doorheen holde. Ik heb nu geleerd om alles in de juiste volgorde te doen. Zo heb ik de controle en rust weer terug in mijn hoofd, en in mijn bedrijf."

​Wacht niet langer

​start met brainjockey pep!


​Onze coaches staan klaar om jou te helpen

​Karel Muller - Coach

​Vul je gegevens in en ​dan neem ik binnen een uur contact met je op. Dan kun je mij al je vragen stellen en kijken we samen hoe ik jou kan helpen.

Copyright 2019 - Brainjockey.com

Kennedyplein 200 Eindhoven - Cookies -  Voorwaarden - Privacy

>