Voel je een burn out?

​met de burn out test weet je het zeker


De eerste stap naar je herstel

De algemene uitleg voor een burn out is dat je een langdurig gevoel hebt opgebrand te zijn. Bij burn out klachten heb je geen energie en motivatie meer om dagelijkse bezigheden te doen.

Kenmerken van een burn out

Overal op internet kun je lijsten vinden met kenmerken van een burn out. Maar voor elk individu die een burn out heeft is er geen algemene lijst. Iedereen ligt ‘s nachts wel eens te piekeren, is ‘s ochtends wel eens moe, wil wel eens afstand nemen van zijn omgeving, voelt zich wel eens neerslachtig - enzovoort. Een burn out is veel meer dan alleen dit soort kenmerken.

Wij hebben daarom een erkende test ontwikkeld waarmee we een hele goede indicatie kunnen geven. Het helemaal precies vaststellen van een burn out via internet is buitengewoon moeilijk. Maar met de uitslag van onze test kunnen wij je wel vertellen wat je moet doen, en jij weet waar je aan toe bent. Jouw eerste stap naar je herstel heb je dan alvast gezet.

De oorzaak wordt vaak niet opgelost

Een burn out is geen ongeval dat plotseling gebeurt zoals een val van een​ ladder. Het gaat juist geleidelijk en het is vaak moeilijk om het te zien gebeuren. Wij proberen door middel van onze coaching te achterhalen waar de kiem is ontstaan en hoe die gevoed is tot een volledige burn out. Wat wij vaak zien is dat het voedingsproces wel zichtbaar is, maar dat het ontstaan en het bestaan van de kiem onbekend is. Om echt te kunnen herstellen zal die eerst weggehaald moeten worden.

Behandeling van een burn out

Zonder de kiem te onderzoeken heeft het behandelen van een burn out weinig zin. Je kunt iemand oppeppen met allerlei technieken en ervoor zorgen dat er wat motivatie terugkomt. Daarna kan hij of zij weer aan het werk en kan een coach zich succes aanmeten, want zijn client is weer aan het werk toch? Maar voor hoelang?

Wij gaan bij de behandeling van een burn out eerst altijd met je op zoek naar de kiem. Je wordt daarmee ook bevrijdt van enig schuldgevoel, want die kiem heb je zelf niet geplaatst. We leren je op een constructieve manier hoe je ervoor zorgt dat die kiem voorgoed wegblijft. Na het coachingstraject ben je niet alleen van je burn out af, maar je bent een completer mens geworden. Je kent jezelf beter dan ooit tevoren en dat geeft je heel veel zelfvertrouwen en een positief zelfbeeld.

Wacht niet langer

Doe de burn out test


De eerste stap naar je herstel

​Loes

​Communicatiemedewerker - Utrecht

​"Mijn valkuil was geen nee kunnen zeggen. Met Brainjockey coaching leerde ik te zien waar dat vandaan kwam. ​Nadat wij gestart waren begon ik mij al snel positiever te voelen. Mijn zelfvertrouwen nam toe en nu zeg ik ja en nee wanneer dat moet. Soms heb ik heus nog wel eens een moeilijke dag en die weet ik dan zelf positief te maken. Dat versterkt mijn zelfvertrouwen nog meer"

​Bram

​Ondernemer - Breda

​"Toen mijn bedrijf groeide, groeide ook mijn problemen. Ik raakte verstrikt in 'meer, meer, meer'. en verloor de regie. Alles begon eronder te lijden, mijn gezin, vrije tijd en ook mijn slaap. De behandelingen met positiviteit opende mijn ogen in mijn drukke wereldje waar ik elke dag doorheen holde. Ik heb nu geleerd om alles in de juiste volgorde te doen. Zo heb ik de controle en rust weer terug in mijn hoofd, en in mijn bedrijf."

​Copyright 2019 - Brainjockey.com - Kennedyplein 200 Eindhoven - Cookies -  Voorwaarden -  Privacy

>